Koronaviruksen vaikutukset Karelia CBC -ohjelman toteuttamiseen

Submitted by Henna on 13.03.2020 - 11.21

Tilintarkastajien ja hankkeiden taloushenkilöstön koulutukset on PERUTTU

Koulutukset, jotka oli tarkoitus järjestää Petroskoissa ja Joensuussa 22.-23.4. on peruttu kansallisten suositusten ja tämänhetkisten ja mahdollisten tulevien matkustusrajoitusten vuoksi.

Selvitämme järjestetäänkö koulutukset myöhemmin, esimerkiksi kesäkuussa, vai julkaistaanko koulutusmateriaali verkkosivuillamme. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme päätöksestämme hyvissä ajoin.

Hankkeiden työsuunnitelmiin ja aikatauluihin tarvittavat muutokset

Ymmärrämme, että COVID-19-pandemian vuoksi hankkeen työsuunnitelman ja aikataulun muuttaminen, esimerkiksi tapahtumien tai tapaamisten siirtäminen tai peruminen, voi olla välttämätöntä. Hallintoviranomainen tukee hankkeita mahdollisissa muutostilanteissa: tarvittavat muutokset hyväksytään poikkeuksetta.

Jos hankkeen työsuunnitelmaan tai aikatauluun tehdään muutoksia, toimittakaa muutospyyntö (Request for Change) Promaksessa. Kuvatkaa siinä tarpeelliset muutokset ja arvioikaa niiden vaikutusta hankkeeseen. Pääsääntöisesti nämä muutokset eivät vaadi sopimusmuutosta. Toivomme kuitenkin pysyvämme ajan tasalla hankkeiden etenemisestä.

 

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Henna-Mari Laurila, henna-mari.laurila[at]kareliacbc.info