Nähdäänkö Raahessa ke 2.9.2020

Submitted by KA8016 on 20.08.2020 - 17.04
mukana Veden äärellä hankkeen päätöstilaisuudessa

HUOM! Tilaisuus on siirretty järjestettäväksi verkossa. Ohjelmaa on tiivistetty ja kestoa lyhennetty. Ilmoittaudu mukaan maanantai aamuun 31.8. klo 10 mennessä. Jos kerkesit ilmoittautua live-tapahtumaan Brain Centerissä, ilmoittaduthan tällä lomakkeella nyt uudestaan. Kiitos!

https://bit.ly/3j8ji3h

 

Olemme mukana Veden äärellä hankkeen päätöstilaisuudessa. Tulethan sinne meitä ja muita matkailualan ihmisiä tapaamaan ja verkostoitumaan - yhteistyössä on voimaa!

 

Alla tarkemmat tiedot ja kutsu:

Lämpimästi tervetuloa mukaan paketoimaan Veden äärellä -hanketta, juhlistamaan Visit Raahen alkua ja kuulemaan tärkeitä ja ajankohtaisia tietoja matkailun ja matkailumarkkinoinnin saralla. lltapäivän aikana kuulemme kesäkuussa loppuneen hankkeen kuulumisia ja tuloksia, sekä puheenvuoroja vierailevilta matkailun ja markkinonnin asiantuntijoilta, joista osa on tuttuja myös hankkeen valmennuksista. Päivän päätteeksi kootaan paneeli keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja vastaamaan yleisön kysymyksiin. Voit kirjata kysymyksesi jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittauduthan mukaan 26.8. klo 10:00 mennessä linkin takaa löytyvällä lomakkeella https://bit.ly/2DWlmfX 

AIKA: 2.9.2020 klo 14-18 (13.30 tarjoilu alkaa, tarjolla pientä suolaista ja makeaa) 
PAIKKA: Luentosali 1 krs. Brain Center, Rantakatu 5 D, Raahe

Ohjelmassa mm. Veden äärella hankkeen opit ja kopit / hanketiimi
Tärkeät askeleet matkailumarkkinoinnissa nyt / Jouni Kärkkäinen Flowhouse Oy
Oppeja korona-ajalta - Keväällä 2020 siirryimme jatkuvien ja nopeiden muutosten aikaan. Miten pärjäämme tässä ajassa? / Pirjo Räsänen Ellare Oy
Yhteismarkkinoinnin voima / Päivi Penttilä VisitOulu

Esittelyssä alueella alkaneet hankkeet:
Arktinen meri rannikkopalveluiden kehittämishanke - Janne Anttila Kalajoen Hiekkasärkät Oy
Tourism cooperation between SMEs - TourSME-hanke - Kyllikki Taipale-Erävala, Kerttu Saalasti Instituutti
Paneelikeskustelu

COVID-19 varautuminen: Tilaisuus järjestetään tilanteen niin salliessa ja niin että osallistujat ovat paikan päällä. Tilaisuuteen varataan mukaan käsidesiä ja kertakäyttöisiä kasvomaskeja, voit myös tuoda omasi mukanasi. Huomioimme myös turvavälit.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja on tarkoitettu kaikille Raahen seudun nykyisille ja tuleville matkailutoimijoille, luottamushenkilöille ja toimialan kehittämisestä kiinnostuneille.

Innostutaan yhdessä - isosti ja sisulla!

Järjestää Veden äärellä - Raahen seudun matkailun kehittäminen / Visit Raahe