Business-taitoja kädentaitajille -koulutus

Submitted by KA8028 on
Picture by Svetlana Kolchurina

Ilmoittautuminen Business-taitoja kädentaitajille -koulutukseen on alkanut

Northern Crafts ID -hanke suoritti keväällä kyselyn, jolla kartoitettiin käsityöalan ja -yrittäjyyden kehityskohtia. Vastauksia saimme Suomesta ja Venäjältä yhteensä 240 kappaletta. Kiitos kaikille vastanneille vaivannäöstä ja palautteesta! Vastausten pohjalta olemme suunnitelleet Business-taitoja kädentaitajille -koulutuksen. 

Koulutus on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Karjalan alueella sekä Karjalan Tasavallassa asuville käsityöyrittäjille sekä yrittäjiksi aikoville. Kädentaitojen ja luovuuden lisäksi yrittäjyys vaatii liiketoimintaosaamista. Koulutus antaa avaimet liiketoiminnan kehittämiseen. 

Koulutus koostuu webinaareista, lähiopetuksesta sekä itsenäisestä työskentelystä sähköisessä oppimisympäristössä. Koulutuksen pääteemoja ovat myynti ja markkinointi, liikeideasta liiketoimintasuunnitelmaan, talouden hallinta, viestinnällä vahvat verkostot sekä perinteiden hyödyntäminen tuotesuunnittelussa. 

Koulutuspaikkakunnat ovat Oulu, Joensuu ja Petroskoi. Koulutuspaikkoja on Oulussa ja Joensuussa 20 molemmissa sekä Petroskoissa 35. Mikäli ryhmät eivät täyty, voidaan koulutukseen ottaa hakijoita Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Karjalan Tasavallan alueiden ulkopuolelta.

Koulutus alkaa kaikille yhteisellä webinaarilla keskiviikkona 7.10.2020 ja jatkuu toukokuulle 2021.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella Suomessa 31.8. mennessä ja Venäjällä 10.9. mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot alla olevista linkeistä:

Pohjois-Karjala, Joensuu

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Karjalan Tasavalta, Petroskoi