Hakukierros avautuu joulukuussa

Submitted by Henna on 02.12.2021 - 10.33

Täydentävä hakukierros vapautuneiden varojen uudelleen sitomiseksi avataan joulukuussa. Hakukierroksella rahoitetaan kehittämis- ja kapitalisaatiohankkeita.

Kehittämishankkeessa työskennellään määritellyn, johonkin ohjelman toimintalinjoista ja elementeistä liittyvän erityistavoitteen saavuttamiseksi. Tällä hakukierroksella avoimena ovat ainoastaan seuraavat elementit:

  • Toimintalinja 1: Rajanylittävää taloudellista yhteistyötä haittaavien esteiden ratkaiseminen ja poistaminen JA ohjelma-alueen vetovoiman lisääminen investointikohteena
  • Toimintalinja 2: Kulttuuripalvelujen monimuotoisuuden lisääminen uudentyyppisillä rajanylittävillä kulttuuritoimilla JA poikkileikkaavien aloitteiden luominen
  • Toimintalinja 3: Raja-alueiden biodiversiteetti

Kapitalisaatiohanke linkittyy päättyneeseen tai käynnissä olevaan Karelia CBC -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on kehittää tai levittää hankkeen tuotoksia ja tuloksia. Kapitalisaatiohankkeet toteutetaan könttäsummaperiaatteella, ja niiden koko on 20 000 - 60 000 euroa.

Hakukierroksen ohjeistus julkaistaan 14.12.2021. Informaatiotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12. klo 10 (Suomen aikaa). Tilaisuuden kieli on englanti ja siihen voi ilmoittautua linkin kautta:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0rc--upzwqGtfCd6prEiRsKdvmsPi-AdXU

Lisätietoja:

Erityisasiantuntija Henna-Mari Laurila (henna-mari.laurila[at]kareliacbc.info)